za 08 aug.

|

Sweden

Heroes Journey - 7 days into the Swedish Wildernis - Men only edition

7 day breathwork wilderness retreat for men (Week 1) Under the guidance of army officer Koen Brinkgreve and our teacher Sjors Boelaars we will make a journey into the wilderness to reconnect with yourself, nature and your life purpose. with Koen Brinkgreve and Sjors Boelaars (€750 - €950)

Registration is Closed
See other events
Heroes Journey - 7 days into the Swedish Wildernis - Men only edition

Time & Location

08 aug. 2020 13:00 – 14 aug. 2020 17:00

Sweden, Sweden

About the event

HEROES JOURNEY 7 days into the Swedish Wildernis // men only edition Breathwork - Brotherhood - Personal Development with: Koen Brinkgreve & Sjors Boelaars ------

7 dagen en 7 nachten trekken we de Zweedse wildernis in voor de tocht van je leven. Onder leiding van officier van de landmacht en ademcoach Koen Brinkgreve en Sjors Boelaars maken we een tocht waarin we onderzoeken hoe jij je volle potentie kan leven. Je gaat de verbinding aan met jezelf, de natuur en de groep mannen om je heen. We doen veel ademwerk, leren bushcraft technieken en stap voor stap begeleiden we je in een process van zelfonderzoek.  

Koen: “Zestien jaar lang ben ik met groepen mannen op avontuur gegaan. Nu ik stop als officier bij de landmacht wil ik de waanzinnige ervaringen van broederschap op een andere manier gaan creëren. Het broederschap van het leger met bewust zelfonderzoek.”

[RESERVE YOUR SPOT]

// Wat gaan we doen?

- Wild kamperen in de waanzinnige zweedse bossen en meren. - Weg van de wereld alleen met elkaar (geen telefoons mee). - Bushcraft (vuur maken, koken, navigeren) - Personal development programma (zelf onderzoek): Hoe ziet jouw Hero's journey er uit? - Meerdere ademsessies in de natuur - Delen wat je raakt rondom het  kampvuur 🔥 - Integratieplan: Hoe breng ik mijn inzichten terug in mijn leven?

// Wanneer?

Week 1: 8 - 14 augustus 2020 (men only) Week 2: 17 - 23 augustus 2020 (female only)

// Wie gaan er mee?

Een mix van leeftijden en achtergronden met een nieuwsgierigheid naar zelfontwikkeling en een liefde voor de natuur. De groep zal niet groter zijn dan 16 deelnemers per week. 

// Wat moet ik lichamelijk aankunnen? 

In het programma zullen er dagen zijn waarin we 2-3 uur lopen (ongeveer 7.5-10 km) met een rugzak van 10-15kg (afhankelijk aan hoeveel eten er al op is). 

// Hoe kan een dag er ongeveer uitzien? 07:00 Opstaan lichaam wakker maken met adem, beweging en een duik in het meer. 08:00 Ademcirkel en meditatie 09:00 Ontbijt en opruimen kamp 10:00 Contemplatie opdracht. Je krijgt een opdracht ter zelfreflectie. 12:00 Deelronde met de groep. Wat houdt je bezig? Waar loop je tegenaan? 13:00 Lunch, zwemmen in een meer relax. 14:00 Verplaatsing naar het volgende kamp. 5 km. 16:00 Opzetten kamp, Outdoorskills ontwikkelen. 18:00 Diner 20:00 Kampvuur deelronde en introductie van het thema van de volgende dag.

// Waar? 

We reizen diep het Zweedse woud in aan de grens met Noorwegen.  De reis start in Stockholm waar we een opstap in een bus zullen organiseren voor de deelnemers die vliegen. Als mensen met de auto komen sturen we de exacte locatie door.

// Wat je zelf mee moet nemen?

We zullen je een gedetaileerde bepakkings lijst opsturen na aanmelding maar reken erop dat je een eigen tentje mee moet nemen die je zelf kan dragen. Kookspullen en voeding verdelen we onder de groep. Wij verzorgen inkoop van het eten. 

// Kosten:

Early bird tot 01-05: 750 Euro Normal bird: 950 euro 

Dit is inclusief:  - Eten  - Busreis into the woods 

Dit is exclusief:  - Reis / vlucht naar pickup point nabij Stockholm 

// Over Koen:

Als militair gaf Koen sinds zijn achttiende leiding in de meest extreme situaties; onder andere tijdens gevechtsoperaties in Afghanistan en het runnen van een inlichtingen netwerk in Mali. Koen gaf als officier leiding aan onder andere een lange afstands verkenningseenheid bij de luchtmobiele brigade. Hier is hij ook opgeleid in Nature survival in Noorwegen en Schotland.  

De gronding, het bewustzijn en de vaardigheden die hij door deze ervaringen heeft moeten opbouwen dienen hem vandaag de dag bij de workshops, trainingen en coachings trajecten die hij begeleid.  

Dat het leven nog voller en mooier kan zijn als we leren hoe we ons kunnen verhouden tot onze moeilijke emoties heeft Koen verder ontdekt in zijn werk als Ademcoach en Zen coach.  

Luister naar Koen’s verhaal in deze podcast: https://open.spotify.com/episode/6qbrDB7td2izCrjRgSSRSR?si=iqwDuET2R6aIBCjnqVOMwQ

// Over Sjors

Sjors heeft na master filosofie zijn droom gerealiseerd om als kapitein op klassieke zeiljachten de Atlantische oceaan tochten te maken. Hij is al jaren een toegewijd tantra practioner en geeft hierin les aan de door hemzelf opgerichte Tara Academy. Daarnaast adviseert hij tech-startups die een exponentiële impact maken op de wereld. Al met al een kleurrijke man die de diepgang in het persoonlijkheidsontwikkeling programma verzekerd.  

Luister naar een interview met Sjors over tantra als methode voor zelfonderzoek: https://podcasts.apple.com/us/podcast/tantra-als-methode-voor-zelfonderzoek-met-sjors-boelaars/id1462071629?i=1000461788035

// Contact en vragen:

Koen Brinkgreve brinkgrevekoen@gmail.com +31630649934

Share this event